Velkommen til

Det nye Pioner Bar Esbjerg

Hygge, fest og Karaoke

Elsker du også at nyde en kold øl med vennerne i hyggelige omgivelser, så er det nye Pioner Bar Esbjerg, med garanti noget for dig.
I vores mange sidegrupper, hvor der kan sidde alt mellem 4-12 personer, som er perfekte til et spil terninger, flyver tiden afsted, når weekenden skal nydes i godt selskab.
Er du vild med at udfordre vennerne i bordfodbold, boksebold, sømblok og andre aktiviteter, så er der nede hos os, også rig mulighed for netop det.
Selvom det nye Pioner Bar tilbyder en hyggelig stemning, hvor det er muligt at snakke med vennerne over en kold fadøl, er der bestemt også plads til at te sig tosset på dansegulvet.
Når du er træt af at svinge træbenet, eller slå søm i blokken, kan du tage vennerne med ind I vores karaoke afdeling – Måske du er aftenens sangstjerne?

Quiz

Hver fredag quizzer vi på Pioner Bar Esbjerg. Det gør vi fra kl. 19:00 og her kan du for kun 50kr nyde godt af god underholdning og fri Tuborg Fadøl en hel time.
Skal du være med, så skal du huske at tilmelde dig og vennerne på +45 31 73 73 36

Book bord på Pioner Bar Esbjerg

Vil dig og vennerne være sikret et sted at sidde, så kan I med fordel booke et bord.  Hos os prøver vi altid at have overkommelige priser I baren, men der er faktisk endnu flere penge at spare, hvis I bestiller et bord på forhånd.

Alle borde skal ankomme senest kl. 23:30 – minimum spend på 495 kr. pr booking

Bordbookinger til samme dag, skal foretages inden klokken 20.00
– Ønsker du at booke bord efter kl 20 kan du ringe på 31 73 73 36. Vi er allerede nede på baren og klar til at modtage opkald og gæster

Book Bord

Hold din fest hos os

På Pioner Bar Esbjerg kan du holde din fest helt gratis – Vi står for alt, så du kun skal tænke på, at have en sjov aften.

  • Vi sørger for at baren er klar med søde bartendere
  • Gode tilbud i baren
  • Mulighed for spisende arrangementer
  • Vi står for oprydningen
Book privatfest